Oyuncak Dünya - Yavuz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oyuncak Dünya - Yavuz Çetin

C                       D
Oyuncak dünya oyuncak dünya
Bb           C             D
Bu oyun çok kolay sende oyna

Kir ve dök yap ve boz yeniden baila

Hepimiz çocoklariz aslinda

Bb       C              D
Kimileri askercilik oynar
Bb       C               D 
Kimileri hirsiz polis oynar
Bb       C                D
Kimileri evcilik oyunu oynar
Bb    C                    D  
Bense müzisyeni oynarim iimdi

Bazi çocuklar hiç uslanmazlar

Onlar hep oyun bozan oldular

Durmadan üzdüler diier çocuklari

Hep bozudu oyunun kurallari

Kimileri saklambaç oynar

Kimileri kovalamaca oynar

Kimileri doktorculuk oynar

Bense müzisyeni oynarim iimdi

Söyleyen : Yavuz Çetin - Bu gitar akoru 3059 kez okundu

Yavuz Çetin şarkıları

+ Benimle Uçmak ister Misin
+ Bilmem Neden inat Ettim
+ Bodrum Gecesi Yüzünden
+ Bul Beni
+ Çok istiyorum
+ Erkegin Olmak istiyorum
+ Heriey Biter
+ istanbul'a Ait
+ istanbul\'a Ait
+ Köle
+ Oyuncak Dünya
+ Sadece Senin Olmak
+ Sadece Senin Olmak istedim
+ Sahil

+ Çareler Çaresiz ( 81969 )
+ Bu Kez Anladim ( 66703 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52639 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49606 )
+ Ankara ( 46056 )