Erkegin Olmak istiyorum - Yavuz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Erkegin Olmak istiyorum - Yavuz Çetin

G           C/g        G               Am7        C
 Yillarimiz geçti birlikte  zaman nasil akiverdi

 G               C/g          G           Am7        C
 Zor günlerimde hep yanimdaydin  bana hep güç verdin mmm

 D                 Am7            Fmaj7                 G
 Yeniden bailamak  inan zor deiil sadece biraz daha özveri

 Am7           G/b             C     Cmaj7 Bm7
Am7        Fmaj7(9)
 Eier bana bir ians daha verirsen    senin erkeiin olmak
istiyorum

 Ebmaj7 Fmaj7 G(maj7)
 Aa       A     aaaa

 G         C/g              G              Am7             C
 Hayatimi sensiz yaiayamam artik sen benim aliikanliiimsin

 G             C/g  G                   Am7                C
 Bizim sevgimiz     yildizlara yazilmii rüzgarlar fisildar

 D                 Am7            Fmaj7                 G
 Yeniden bailamak  inan zor deiil sadece biraz daha özveri

 Am7           G/b             C     Cmaj7 Bm7
Am7        Fmaj7(9)
 Eier bana bir ians daha verirsen    senin erkeiin olmak
istiyorum

 Ebmaj7 Fmaj7 G(maj7)
 Aa       A     aaaa

 Solo akorlari: G (c/g) (g) Am7 C    G (c/g) (g) Am7 C

 D                 Am7            Fmaj7                 G
 Yeniden bailamak  inan zor deiil sadece biraz daha özveri

 Am7           G/b             C     Cmaj7 Bm7     Am7
Cmaj7 Bm7     Am7
 Eier bana bir ians daha verirsen    senin erkeiin olmak
Senin erkeiin olmak

 Cmaj7 Bm7     A(7)     Fmaj7(9)     F(maj7)  F/c  G
 Senin erkeiin olmak    istiyorum    mmmm

Söyleyen : Yavuz Çetin - Bu gitar akoru 1697 kez okundu

Yavuz Çetin şarkıları

+ Benimle Uçmak ister Misin
+ Bilmem Neden inat Ettim
+ Bodrum Gecesi Yüzünden
+ Bul Beni
+ Çok istiyorum
+ Erkegin Olmak istiyorum
+ Heriey Biter
+ istanbul'a Ait
+ istanbul\'a Ait
+ Köle
+ Oyuncak Dünya
+ Sadece Senin Olmak
+ Sadece Senin Olmak istedim
+ Sahil