Çok istiyorum - Yavuz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çok istiyorum - Yavuz Çetin

A7                 D7                  A7
Seni çok istiyorum, içimde yillarin ölzemi var
D7                                     A7
Seni çok istiyorum, içimde yillarin özlemi var
E7                 D7                  A7
Seni çok istiyorum, seviyorum dünyalar kadar

A7                    D7                A7
Bu kapidan çikmak demek, beni reddetmek demektir
D7                                      A7
Bu kapidan çikmak demek beni reddetmek demektir
E7                 D7              A7
Seni seven adama yapilacak en son ieydir
A7                    A7
Tatli tatli bakiyorsun geçtin kariima
A7                    A7
Mevzu nedir anlamadim döndüm iaikina
A7             D7         A7
Seni çok istiyorum, seni çoooook
E7                  D7                A7
Seni çok istiyorum seviyorum dünyalar kadar

A7
D7                             A7
Dört yil onbir ay onbei gün üç saat bei dakika ve üç saniye
Bekledim seni
D7
   A7
Dört yil onbir ay onbei gün üç saat bei dakika ve on saniye
Bekledim seni
E7                   D7                A7
Sen benim papatyamsin ellere koklatmam seni

Not: iimdilik böyle akor, daha sonra tablarini yazacaiim
introyla beraber
Hoi iarkidir, kolay gelsin

                                            Gökhan ;)

Söyleyen : Yavuz Çetin - Bu gitar akoru 2707 kez okundu

Yavuz Çetin şarkıları

+ Benimle Uçmak ister Misin
+ Bilmem Neden inat Ettim
+ Bodrum Gecesi Yüzünden
+ Bul Beni
+ Çok istiyorum
+ Erkegin Olmak istiyorum
+ Heriey Biter
+ istanbul'a Ait
+ istanbul\'a Ait
+ Köle
+ Oyuncak Dünya
+ Sadece Senin Olmak
+ Sadece Senin Olmak istedim
+ Sahil

+ Çareler Çaresiz ( 81816 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46681 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45911 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41145 )