Benimle Uçmak ister Misin - Yavuz Çetin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benimle Uçmak ister Misin - Yavuz Çetin

Cm  Cm7   F(11) F       Cm       F(11) F
Benimle uçmak ister misin bu gece
Cm         F(11)f             Cm       F(11) F
Yükseklerde olmaktan korkar misin
Cm        F                 Cm       F(11) F
Topraktan ayrilalim bir süre için
Cm                F
Dünya bir yere kaçmaz
    F           Cm         F
Biz yüzerken göklerde

G#  Bb     Cm   G#  Bb       Cm
Gel benimle ol unut bütün dertlerini
G#  Bb     Cm           G#          Bb     F
Rüzgar bizi bekler daha fazla vakit kaybetmeyelim

F(11): 133311

Söyleyen : Yavuz Çetin - Bu gitar akoru 2436 kez okundu

Yavuz Çetin şarkıları

+ Benimle Uçmak ister Misin
+ Bilmem Neden inat Ettim
+ Bodrum Gecesi Yüzünden
+ Bul Beni
+ Çok istiyorum
+ Erkegin Olmak istiyorum
+ Heriey Biter
+ istanbul'a Ait
+ istanbul\'a Ait
+ Köle
+ Oyuncak Dünya
+ Sadece Senin Olmak
+ Sadece Senin Olmak istedim
+ Sahil

+ Çareler Çaresiz ( 81895 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49547 )