Üiüdüm Biraz - Yavuz Bingöl - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üiüdüm Biraz - Yavuz Bingöl

Em          Am             G
Sokaklar issiz, sayfalar bembeyaz
                 D             Em
Ucu yirtik bir mektup üiüdüm biraz
G           Am                Em
Ve deniz kokusu rüzgarin sirtinda
Em          Am
Kimi zaman kendimdeyim
C                      Em  D   Em
Kimi zaman kendi koynumdaaaaaaa

Em     Am          G
Aiki unut, sevmeyi unut
Em       Am          G
Geceyi unut, unut herieyi
Em     Am          G
Aiki unut, sevmeyi unut
Em      Am
Geceyi unut
D      G    D  Em
Unut unutabilirsen

Söyleyen : Yavuz Bingöl - Bu gitar akoru 2544 kez okundu

Yavuz Bingöl şarkıları

+ Ailama Yar
+ Annem
+ Ay Balam
+ Ay Düise
+ Baharim Sensin
+ Bekle Buiday Tanesi
+ Bir Zamanlar
+ Bitlis'de Bei Minare
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Gel Hele
+ Gitme
+ Hoi Mudur
+ Kara Tren
+ Kirmizi Gül
+ Mican
+ Neredesin Sen
+ Nisan Yaimuru
+ Oy Dailar
+ Pencereme Ay Düise
+ Sari Gelin
+ Sele Verseydim
+ Tanridan Diledim
+ Tatli Dillim Güler Yüzlüm
+ Turnalar
+ Turnalara Tutun Da Gel
+ Turnam
+ Yarim Nerdesin
+ Üiüdüm Biraz

+ Damla Damla ( 45984 )