Tatli Dillim Güler Yüzlüm - Yavuz Bingöl - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tatli Dillim Güler Yüzlüm - Yavuz Bingöl

Em                      Am      Em
iu garip halimden bile iiveli nazli
Em                       Am      Em
Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen
Am                                   G
Tatli dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm }
Am                  G     F      Em        } 2
Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen       }
C         Em
Neredesin sen

Em                    Am       Em
Sinemde gizli yarami kimse bilmiyor
Em                     Am       Em
Hiçbir tabib iu yarama merhem olmuyor
Am                                G
Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor    }
Am                G         F      Em     } 2
Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen      }
C          Em
Neredesin sen

Em                    Am          Em
Ben ailarken ailayip gülerken gülen
Em                     Am        Em
Bütün dertlerimi bölüp kalbimi bilen
Am                             G
Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen       }
 am                G       F     Em      } 2
Gönlüm hep seni ariyor neredesin sen     }
C        Em
Neredesin sen

Söyleyen : Yavuz Bingöl, Neiet Ertai - Bu gitar akoru 4811 kez okundu

Yavuz Bingöl şarkıları

+ Ailama Yar
+ Annem
+ Ay Balam
+ Ay Düise
+ Baharim Sensin
+ Bekle Buiday Tanesi
+ Bir Zamanlar
+ Bitlis'de Bei Minare
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Gel Hele
+ Gitme
+ Hoi Mudur
+ Kara Tren
+ Kirmizi Gül
+ Mican
+ Neredesin Sen
+ Nisan Yaimuru
+ Oy Dailar
+ Pencereme Ay Düise
+ Sari Gelin
+ Sele Verseydim
+ Tanridan Diledim
+ Tatli Dillim Güler Yüzlüm
+ Turnalar
+ Turnalara Tutun Da Gel
+ Turnam
+ Yarim Nerdesin
+ Üiüdüm Biraz

+ Çareler Çaresiz ( 81117 )
+ Damla Damla ( 45980 )