Tanridan Diledim - Yavuz Bingöl - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tanridan Diledim - Yavuz Bingöl

   E                            Am         )
 Tanridan diledim bu kadar dilek aman aman )2
  Am
 Bu kadar dilek  
  E             Dm    E                     
 O yarin yüzünü bir daha görek aman aman   
  Dm    E 
 Bir daha görek 

  E                   Am 
 Gel anam anam yanima kiyma bu yazik canima
  Am              E 
 Bir kara kaiin bir kara gözün 
  F               E 
 Deier dünya malina ....

  E                               Am
 Bana kismet deiil dizinde yatmak aman aman)2
  Am 
 Dizinde yatmak  
  E             Dm    E 
 Dizinde yatipta yüzüne bakmak aman aman 
  Dm    E 
 Yüzüne bakmak    

Söyleyen : Yavuz Bingöl - Bu gitar akoru 5767 kez okundu

Yavuz Bingöl şarkıları

+ Ailama Yar
+ Annem
+ Ay Balam
+ Ay Düise
+ Baharim Sensin
+ Bekle Buiday Tanesi
+ Bir Zamanlar
+ Bitlis'de Bei Minare
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Gel Hele
+ Gitme
+ Hoi Mudur
+ Kara Tren
+ Kirmizi Gül
+ Mican
+ Neredesin Sen
+ Nisan Yaimuru
+ Oy Dailar
+ Pencereme Ay Düise
+ Sari Gelin
+ Sele Verseydim
+ Tanridan Diledim
+ Tatli Dillim Güler Yüzlüm
+ Turnalar
+ Turnalara Tutun Da Gel
+ Turnam
+ Yarim Nerdesin
+ Üiüdüm Biraz

+ Damla Damla ( 46838 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41252 )