Oy Dailar - Yavuz Bingöl - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oy Dailar - Yavuz Bingöl

Em                        Am
Yazlar kiilar uçan kuilar taniiimdir
Am                 Em
Ayriliklar yolum oldu
Em                          Am
Can yoldailar dil sirdailar taniiimdir
Am                  Em
Ölümlerden gülüm soldu
G                             F
Anam bacim arkadailar taniiimdir
F                   Em
Zulum gelip beni buldu

        Am           Em       G           Am
A(oy dailar yalçin dailar,dumani hirçin dailar
       F         G     F                 Em
2(gün olur devran döner,ailayan bayram eyler

Am               Em           G        Am
Oy dailar haber verin,silami özledim yine
       F          G   F               Em
Kui olup kanat gerin,yolumu gözledim yine
Am                Em         G       Am
Yolumu gözledim yine,oy dailar oy dailar
Am                Em        G        Am
Kin olup biçak verin,anami özledim yine
      F          G     F              Em
Kui olup kanat gerin,yolumu gözledim yine

(A tekrar)

Söyleyen : Yavuz Bingöl, Ali Asker - Bu gitar akoru 2280 kez okundu

Yavuz Bingöl şarkıları

+ Ailama Yar
+ Annem
+ Ay Balam
+ Ay Düise
+ Baharim Sensin
+ Bekle Buiday Tanesi
+ Bir Zamanlar
+ Bitlis'de Bei Minare
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Gel Hele
+ Gitme
+ Hoi Mudur
+ Kara Tren
+ Kirmizi Gül
+ Mican
+ Neredesin Sen
+ Nisan Yaimuru
+ Oy Dailar
+ Pencereme Ay Düise
+ Sari Gelin
+ Sele Verseydim
+ Tanridan Diledim
+ Tatli Dillim Güler Yüzlüm
+ Turnalar
+ Turnalara Tutun Da Gel
+ Turnam
+ Yarim Nerdesin
+ Üiüdüm Biraz

+ Çareler Çaresiz ( 81691 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52464 )
+ Git ( 41686 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41013 )