Dam Üstünde Çul Serer - Yavuz Bingöl - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dam Üstünde Çul Serer - Yavuz Bingöl

Em
Dam üstüne çul serer, leyli de yar loylu da yar 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am                Em
Bilmem yar kimi sever

  ( Am                G                D                Em
A ( Haleylim nenni de kinalim nenni de belalim nenni de nenni

Em
Onun bir sevdigi var, leyli de yar loylu da yar 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am               Em
Günde on çesit giyer

TEKRAR A                                                  

Em
Onu banan verseler, leyli de yar loylu da yar loy 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am             Em
Cihana bildirseler

TEKRAR A                                                  

Em
Varsam yarin yanina, leyli de yar loylu da yar 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am              Em
Sabahtan öldürseler

TEKRAR A

Em
Altasi kaldirsalar, leyli de yar loylu da yar loy 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am            Em
Yilani öldürseler

TEKRAR A
Em
Küçükten yar seveni, leyli de yar loylu da yar 
Am  G   Em
Loy loy loy
Am              Em
Cennete gönderseler

TEKRAR A

Söyleyen : Yavuz Bingöl - Bu gitar akoru 3453 kez okundu

Yavuz Bingöl şarkıları

+ Ailama Yar
+ Annem
+ Ay Balam
+ Ay Düise
+ Baharim Sensin
+ Bekle Buiday Tanesi
+ Bir Zamanlar
+ Bitlis'de Bei Minare
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Gel Hele
+ Gitme
+ Hoi Mudur
+ Kara Tren
+ Kirmizi Gül
+ Mican
+ Neredesin Sen
+ Nisan Yaimuru
+ Oy Dailar
+ Pencereme Ay Düise
+ Sari Gelin
+ Sele Verseydim
+ Tanridan Diledim
+ Tatli Dillim Güler Yüzlüm
+ Turnalar
+ Turnalara Tutun Da Gel
+ Turnam
+ Yarim Nerdesin
+ Üiüdüm Biraz