Nazli Kiz - Yaiar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nazli Kiz - Yaiar

Am           G
Hersey gelip geçiyor
F           E
Hayat demir tavinda
Am         G
Basimdan neler geçti
F           E
Henüz erken yasimda

  ( Am        G
  ( Olmaz dedigim oldu
  ( F        E
  ( Olur dedigim olmaz
  ( Am             G
  ( Bir sen varsin gel etme
  ( F            E
  ( Gitme n'olur sabrim az
A ( 
  ( Am       Dm          )
  ( Nazlanma nazli kiz   )
  ( G         C          )
  ( Yaralarim azdi kiz   )
  ( F         Dm         ) 2
  ( Yetmez mi az mi kiz  )
  ( E        Am          )
  ( Öldürmen farz mi kiz )

Am          G
Birçok iste bulundum
F           E
Dikis tutturmak için
Am           G
Vur kaç iste vuruldum
F       E
Içimi yiyor içim

TEKRAR A

  Dm G     E   Am  
Olmaz bu kadar naz
     G   F       E         Am
Bu kadar yaz bosuna mi yasadik
   Dm G   E     Am
Durmaz bu can yerinde
 G     F      E
Uçar gider konmaz

Söyleyen : Yaiar - Bu gitar akoru 1818 kez okundu

Yaiar şarkıları

+ Acitmiyor Sevdan
+ Ah Sen
+ Aldanirim
+ Baiimda Sevdan
+ Bei Dakika Bekle Git
+ Bela Sevdan
+ Beni Koyup Gitme
+ Beni Unutma
+ Benim Adim Ebruli
+ Benim Bütün Rüyalarim Seninle
+ Bir Rüya Gördüm
+ Bir Tanem
+ Birtanem
+ Bu Yaz Yine Bize Aikim Ayrilik Var
+ Cezayir Menekiesi
+ Cumartesi
+ Divane
+ Ebruli
+ Esirinim
+ Gel Benimle
+ Günahsiz
+ Gözler Ayni Sen
+ Hasret Ayazlari
+ Hatiralar Hayal Oldu
+ Hatirla
+ Hayirdir iniaallah
+ Hayirdir iniallah
+ Hosçakal Gözbebegim
+ iarki Halinde Kal
+ iarkilar Güzelse Hala
+ iite Öyle Bir iey
+ Kadinim
+ Koy Beni Gözlerine
+ Kuilar
+ Kumralim
+ Kör Biçak
+ Masal
+ Mazim Deiil
+ Nazli Kiz
+ O'nun Vedasi
+ Onbir Ay
+ Sebepsiz Firtina
+ Seni Ezbere Aldim
+ Sessiz Gemi
+ Sevda Yükleri
+ Yapraiin Kaderi
+ Yaz Bitti

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )