Gel Benimle - Yaiar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gel Benimle - Yaiar

C           G
Gel benimle çok çok uzaklara 
Am              G                C
Hüzünlerimi bir parça aikla deiiitir
Am               G
Gel benimle bilinmez duraklara
C                G 
Mevsimlerimi bir dalga yaza dönüitür
Am                           G
Birak dudaklarimdan benler okunsun
Am                          G
Birak ellerim saçlarina dokunsun
Am                          G
Birak kulaklarimda sesin uiulsun
Am                          G
Birak ellerim saçlarina dokunsun
Am                    G 
Söz veriyorum her iey çok güzel olacak 
        C     
Sadece sen ve ben

Söyleyen : Yaiar - Bu gitar akoru 2770 kez okundu

Yaiar şarkıları

+ Acitmiyor Sevdan
+ Ah Sen
+ Aldanirim
+ Baiimda Sevdan
+ Bei Dakika Bekle Git
+ Bela Sevdan
+ Beni Koyup Gitme
+ Beni Unutma
+ Benim Adim Ebruli
+ Benim Bütün Rüyalarim Seninle
+ Bir Rüya Gördüm
+ Bir Tanem
+ Birtanem
+ Bu Yaz Yine Bize Aikim Ayrilik Var
+ Cezayir Menekiesi
+ Cumartesi
+ Divane
+ Ebruli
+ Esirinim
+ Gel Benimle
+ Günahsiz
+ Gözler Ayni Sen
+ Hasret Ayazlari
+ Hatiralar Hayal Oldu
+ Hatirla
+ Hayirdir iniaallah
+ Hayirdir iniallah
+ Hosçakal Gözbebegim
+ iarki Halinde Kal
+ iarkilar Güzelse Hala
+ iite Öyle Bir iey
+ Kadinim
+ Koy Beni Gözlerine
+ Kuilar
+ Kumralim
+ Kör Biçak
+ Masal
+ Mazim Deiil
+ Nazli Kiz
+ O'nun Vedasi
+ Onbir Ay
+ Sebepsiz Firtina
+ Seni Ezbere Aldim
+ Sessiz Gemi
+ Sevda Yükleri
+ Yapraiin Kaderi
+ Yaz Bitti

+ Zor ( 46977 )