Tek Baiimiza - Yaiar Kurt - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Baiimiza - Yaiar Kurt

Am              F
Kim olursan ol, ne istersen yap
G                        Am
Sende bu dünyada tek baiinasin
Am            F
Anne kolunda, baba yolunda
G                      Am
Kardei yaninda tek baiinasin

C – Em – Am 
Tek baiimiza } 3 x 2

Am              F
Sözler altinda, gözler altinda
G                      Am
Yaiam kavganda tek baiinasin
Am             F
Nefes alirken, nefes verirken
G                      Am
Gülüp ailarken tek baiinasin

C – Em – Am 
Tek baiimiza } 3 x 2

Am                  F -G
Tek baiimiza kalmiiiz
Am               F -G
Hani ana hani baba
Am                    F -G
Sevdiklerim gördüklerim
Am                     F -G
Hani kardeiim, arkadaiim

G                            Am
Bir uçtan öbür uca yayilmiiiz dünyaya
G                               
Bir baitan öbür baia daiilmiiiz dünyaya

C – Em – Am 
Tek baiimiza } 3 x 4

Söyleyen : Yaiar Kurt - Bu gitar akoru 1843 kez okundu

Yaiar Kurt şarkıları

+ Aliiamadim
+ Anne
+ Balikçilari Çiz
+ Beyoilu
+ Bilgenin Sarkisi
+ Deniz Feneri
+ Dostum
+ Durmadan
+ Firt Emin
+ Gidiyorum
+ Hadi Baba Gene Yap
+ Haydi Erkekler Savaia
+ Hirsizlar
+ ipek
+ istanbul
+ istersen inanma
+ Kamyonlar Kavun Taiir
+ Kara
+ Korku
+ Kukla
+ Mamu
+ Marti
+ Ruhum
+ Ruhum ince Ton
+ Ruhum ince Ton Doirusu
+ Tahta Tekerlekler
+ Tek Baiimiza

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )