Tahta Tekerlekler - Yaiar Kurt - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tahta Tekerlekler - Yaiar Kurt

A
Tahta tekerleklerle ceset taiiyorlar  )
     D                     A          ) 2 
Cesetlerin bazilari yaiiyorlar        ) 

A           E         A 
Cesetler ne daha ölebilir
A      E               A
Ne de öldürebilir bir daha

E           G              A 
Cesetler bir daha ölmeyecekler
E         G               A 
Cesetler geriye dönmeyecekler

E           G               A
Cesetler bir daha ölmeyecekler
E         G      A
cesetler geriye dönn..

Söyleyen : Yaiar Kurt - Bu gitar akoru 2089 kez okundu

Yaiar Kurt şarkıları

+ Aliiamadim
+ Anne
+ Balikçilari Çiz
+ Beyoilu
+ Bilgenin Sarkisi
+ Deniz Feneri
+ Dostum
+ Durmadan
+ Firt Emin
+ Gidiyorum
+ Hadi Baba Gene Yap
+ Haydi Erkekler Savaia
+ Hirsizlar
+ ipek
+ istanbul
+ istersen inanma
+ Kamyonlar Kavun Taiir
+ Kara
+ Korku
+ Kukla
+ Mamu
+ Marti
+ Ruhum
+ Ruhum ince Ton
+ Ruhum ince Ton Doirusu
+ Tahta Tekerlekler
+ Tek Baiimiza

+ Damla Damla ( 46838 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41252 )