Bilgenin Sarkisi - Yaiar Kurt - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilgenin Sarkisi - Yaiar Kurt

G    D         C
Küçüktüm ufaciktim
G       D       C
Top oynadim aciktim
G      D         C
Buldum yerde bir erik
A                    D
Bunu sen mi çaldin dediler
G      D           C
Kostum erigin ardindan
G         D          C
Günler günleri kovaladi
G             D            C
Kendimi yakaladim kaçarken kendimi
G             D            C
Kendimi yakaladim kosarken kendimi
G             D           C
Kendimi yakaladim atarken kendimi
G             D      C
Kendimi yakaladim düserken

G         D               C
Gençtim diye baslamam gerekiyordu
G          D       C
Bu sarki öyle tasarlandi
G       D          C
Gençligimi aramaya çiktim
A                      D
Yürüyüs yapmak yasak dediler
G     D             C
Kostum gidenlerin ardindan 
G      D             C
Günler günleri kovaladi
G             D            C
Kendimi yakaladim kaçarken kendimi
G             D            C
Kendimi yakaladim kosarken kendimi
G             D        C
Kendimi yakaladim atarken kendimi
G             D     C
Kendimi yakaladim kaçarken
     G  D      C
Kendimi  yakaladim
        G  D     C
Tek basina  kendimi
          G  D      C
Anne kendimi  yakaladim
     G   D  C
Kosarken

G             D            C
Kendimi yakaladim kaçarken kendimi
G             D            C
Kendimi yakaladim kosarken
G             D            C
Kendimi yakaladim düserken kendimi
G             D         C
Kendimi yakaladim atarken

Söyleyen : Yaiar Kurt - Bu gitar akoru 2422 kez okundu

Yaiar Kurt şarkıları

+ Aliiamadim
+ Anne
+ Balikçilari Çiz
+ Beyoilu
+ Bilgenin Sarkisi
+ Deniz Feneri
+ Dostum
+ Durmadan
+ Firt Emin
+ Gidiyorum
+ Hadi Baba Gene Yap
+ Haydi Erkekler Savaia
+ Hirsizlar
+ ipek
+ istanbul
+ istersen inanma
+ Kamyonlar Kavun Taiir
+ Kara
+ Korku
+ Kukla
+ Mamu
+ Marti
+ Ruhum
+ Ruhum ince Ton
+ Ruhum ince Ton Doirusu
+ Tahta Tekerlekler
+ Tek Baiimiza

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )