Yalin-günaydin - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalin-günaydin - Yalin

Gm        F            Gm              F
Besbelli uzun zamandir aynayi kendine döndürüyorsun
Gm            F            Gm               F
Yitirilenler apacik ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun
Bb         F
Aik içinde misafir olmaz
Cm
Ya yalniz sen ve ben
Bb                F
iki gönül arasina üç saklanmaz
Cm
Ya yalnizlik ve ben
Eb
Ya o ya ben
Gm                              Gm
Ailaya ailaya senden vazgeçiyorum
            Gm
Yasaklandin hep saklindin
                    Cm
Bu kalpten kovuldun sen
Eb                   F                  Cm              Gm
Isinip uyumayi unut sarilip ailamayi da günaydin gittim ben

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 3979 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin

+ Damla Damla ( 45980 )