Tek Gecelik Aik Masali - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Gecelik Aik Masali - Yalin

Em             Am    
Yemin ettim sevmemeye
Em                 Am   
Aik son bir ians veremem
Em              Am   
Bailar hala ellerimi
C         F          
O geceden sonra hepsi

Am                Em   
Tek gecelik aik masali 
          C         Em
Sonuna kadar yollanayim
Am                 Em
Tek gecelik aik masali
        C          Em  
Ölene kadar aiklanayim
F                Am 
Baika koku baika ten
F                    Am    
Aliiik deiil buna bu beden

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 2787 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin

+ Çareler Çaresiz ( 81388 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47203 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )