Son Aikim - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Son Aikim - Yalin

Am                                      Dm     
Deli oluyorum belki de aklimi çoktan kaybettim 
E                      Dm     E         Am 
Artik benim olmasan da ömrümü sana tükettim 
Dm                   E                     Am 
Seveceiini bilseydim yalvarir sana n'olur don derdim 
Dm            Fmaj7  E                           E7-9  
Döneceiini bilseydim yoluna milyonlarca gül sererdim 

Am       
Zamansiz geldin biraz ben de tam ailiyordum 
                  Dm 
Elimde bavulum bur'dan çekip gidiyordum 
G                C 
Yanimda bana aldiiin ufak oyuncaiim 
Dm          Am      E            E7-9 
Sorma, neden diye, sen anlamazsin 
                Am 
Son aikim olacaksin 

Am                                               Dm 
Canimdan kopuyorsun geceler uzadikça gündüzü yok ettin 
E                   Dm    E   Am                
Sana anlatamasam da gururumu hapsettim 
Dm                   E                     Am 
Seveceiini bilseydim yalvarir sana n'olur don derdim 
Dm            Fmaj7  E                        E7-9 
Döneceiini bilseydim yoluna milyonlarca gül sererdim 

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 3660 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )
+ Ankara ( 46047 )
+ Git ( 41870 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41254 )