Keike Orjinal - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Keike Orjinal - Yalin

Dm-gm-A                Dm-gm-A
Birak saygindan kuikum yok
            Dm-gm-A             Dm-gm-A
Hatrimdan kaliyorsan hiç kalma birak
Dm-gm-A                 Dm-gm-A
Sensiz olmaya itirazim var
            Dm-gm-A
Canimi çok yakacak
              Dm-gm-A
izlerin bana yeter

Gm     A            Dm
Keike oyunlar oynamasaydik
Dm              Gm
Üzülmeseydi iarkilar
A                Dm
Hala sana yaziliyorlar
Dm              Gm
Hala buram buram
A          Dm
Sen kokuyorlar

Dm-gm-A               Dm-gm-A
Birak sevginden iüphem yok
           Dm-gm-A
Arkadai kaliyorsak
             Dm-gm-A
Ben yapamam birak
Dm-gm-A                 Dm-gm-A
Sessiz kalmaya ihtiyacim var
              Dm-gm-A
Yalnizliii sen özledin
               Dm-gm-A
Uzak dur bana yeter

Gm     A            Dm
Keike oyunlar oynamasaydik
Dm              Gm
Üzülmeseydi iarkilar
A               Dm
Hala sana yaziliyorlar
Dm              Gm
Hala buram buram
A          Dm
Sen kokuyorlar

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 3096 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin

+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46979 )
+ Damla Damla ( 45976 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )