Deymez - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deymez - Yalin

 Yalin-deymez
A          D           )
Söz aika gelmiiken          )
   E             A          )
iki yabanciyiz hala         )
A                D          )
Duygular uçuiurken          )
        E         A         )
Gizleniyoruz yanimda        )  x2
D            Bm             )
Ayrilalim unutalim          )
     E              A       )
Üzüldük biraz durulalim     )
 A             D            )
Gencecik kalbimiz           )
     E         A            )
Yillandi sonunda            )

A                         Bm
Deimez  deimez zorlamaya, deimez
   E            A
Deimez dayanmaya
A                       Bm
Deimez deimez ailamaya, deimez
   E          A
Deimez gözyaiina

Tekrar baitan

D              E           A
Yazik deiil mi eridik tükendik
 F#m            Bm  E        A    E
Kandirdik kendimizi aylarca aylarca

Tekrar nakarat
Söz aika gelmiiken, iki yabanciyiz hala

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 2110 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin