Aliimak Zorundayim - Yalin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aliimak Zorundayim - Yalin

C
Dün hayat durdu benim için
Em          F
Sanki bugün heriey farkli
C
Sanki bu ev benim deiil
F          G
Bu nefes bana zararli

C                           Dm  G
Aliimaya çaliimak diye biiey yok

Aliimak zorundayim
C                    Dm G
Üzülmemek diye biiey yok

Üzülmem gerek

Am
Severek unutmak olur ii mi
Em                        F      G
Bilerek uçuruma önden atlanir mi ki
Am                               Em
Kaybettiiinin yerine ne koysan dolmaz
                  F   G     C
Boi birakicam yerini hep bomboi

Söyleyen : Yalin - Bu gitar akoru 4640 kez okundu

Yalin şarkıları

+ Aik Ne Demek
+ Aiksin Sen
+ Aikta Telafi Olmaz
+ Aliimak Zorundayim
+ Ben Bilmem
+ Deimez
+ Deymez
+ Eyvahlar Olsun
+ Gelme
+ Günaydin
+ Heriey Sensin
+ Hersey Sensin
+ istanbul Benden Büyük
+ Kaybettim
+ Keike
+ Keike Orjinal
+ Meleklerin Sözü Var
+ Sahte
+ Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
+ Seni Buralarda Bir Özleyen Var
+ Son Aikim
+ Sonsuz Ol
+ Tek Gecelik Aik Masali
+ Yaimur
+ Yalin-günaydin

+ Damla Damla ( 46421 )