Dinle Vazgeç - Whisky - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dinle Vazgeç - Whisky

intro:(C/G/C/G/G7/C/G/Am/Em/Dm/G/Am)

 G
Ne zaman düisem aik yoluna
 Am
Sen verdin uiruna yillarca
 Dm               G                       Am 
Koitum ardindan durmdan dir oraya bir buraya
 G
Terk edilen hep sen oldun
 Am 
Aci çeken yine sen
 Dm           G                       Am 
Göz yailari içinde geriye dönen yine sen

   ( C
   (Dinle vazgeç
   (           Am
   (Ne olur vazgeç
A  (        Dm             G 
   (Vazgeç bu sevdadan durma 
   (          Am
   (Haydi vazgeç

 G
Durmadim hiç yillarca 
 Am
Bu çikmaz sokaklarda
 Dm              G
Her kariima çikiila 
                Am
Düitüm yeni bir aika

 G
Tüm sevdalarim yarim kaldi
 Am
Zaman hep boia akti
 Dm        G
O gününü gün ederken 
 Am
Sana ne kaldi

TEKRAR A

 Em                 F
Gülen yüzüm gülez oldu
 Em                    F
Bütün güller bir bir soldu
 Em                 F  
Hep hüzünlü ayriliklar
 Em                 F-G-F-G-Am
Bütün aiklar haram oldu 

Solo:(C/G/Am/Em/Dm/G/Am)

TEKRAR A

Söyleyen : Whisky - Bu gitar akoru 1595 kez okundu

Whisky şarkıları

+ Bu Kiz Cadi
+ Dinle Vazgeç

+ Çareler Çaresiz ( 81814 )
+ Bu Kez Anladim ( 66623 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52542 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49489 )
+ Zor ( 47491 )
+ Damla Damla ( 46678 )
+ Söz Vermiitin ( 46160 )
+ Ankara ( 45910 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41144 )