Oy Sevduium - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Oy Sevduium - Volkan Konak

F                Em  F               Em
Gül ektim bahçemize diken oldi dediler

Am            F   Dm              Em
Sevduium aramuza girdi kara kediler

Am                  F  Dm                  Em
Oyyy (oy oy ) sevduium nedur senden çektuium

Am           F  Dm                Em
Eleruni yüzune niye koydun sevduium

F                Em F                Em
Yüreiimde yara var daha dememki yar var

Am                F  Dm                Em
Öyle kirdun kalbumi iimdi yalvarda yalvar

Am                  F  Dm                 Em
Oyyy (oy oy )sevduium nedur senden çektuium

Am            F   Dm               Em
Elleruni yüzüne niye koydin sevduium

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 2786 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari