Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia) - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia) - Volkan Konak

E-G-Dm-G-Dm-G-E
Ah gurbet zalim gurbet Ailatirsin adami
Gözümde yai kalmadi Biraksana yakami

E            G
Vay seni Cerrahpaia        )*2
Dm           G          E  )
Içmem suyundan içmem *2 oy )
E         G           
Bi dahaki seneye            ) 
Dm          G             E )*2
Yolcu da gelup geçmem *2 oy )

G            E
Yai akar gözüm sizlar  )
G            E         )*2
Ne kalur gerisine      )
E            G     
Herkesun bir derdi var )
Dm          G       E  )*2
Durur içerisinde *2 oy )

E-G-Dm-G-Dm-G-E
inandik doktorlara böyle böyle dediler
Ayrilik defterini Elimize verdiler

E            G
Doktorlar da ne bilir )
Dm          G      E  )*2
Ciierun acisini *2 oy )
E          G             
Cerrahpaia'ya koydum   )
Dm          G       E  )*2 
Canumun yarisini *2 oy )

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 3330 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari

+ Zor ( 47429 )