Halide - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Halide - Volkan Konak

E            
Küreklan küresunler
F
Erzurum'un karini
Am
Boylari gibi narin
F         E
Yapsunler mezarini
E
Arabanin üstüne 
F
Bailadi yataiini
Am
Ailamalann tüketti
F           E
Zigananun daiini
E
Zigananun daiinda
f
Oturdi yemek yedi
Am       
Yemeiini yer iken
F        E
Silerdi yailarini
E
Ancak mi hatirladi
F
Küçük kardailarini
Am         G
E Halide Halide da
F         E
Oturursun tepede 
Am         G
Senun ikbalin yoktur da
F           E
Sebep olduun yiiide

Sevduium can verurdi

Dünyaya son verurdi

iki tane hemiire

Aizina su verurdi

Ben o hemiireleri

Arayip bulacaium

Yarum neler söyledi 

Onlara soracaium

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 2856 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari

+ Çareler Çaresiz ( 81549 )
+ Bu Kez Anladim ( 66454 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49267 )
+ Ankara ( 45699 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40896 )