Bu Gaybana Sevdaluk - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gaybana Sevdaluk - Volkan Konak

Bu gaybana sevdaluk

E           F
Elevit kara çamlik
Dm               E
Kar yaiarda tutturur
Am             F
Bu gaybana sevdaluk
Dm      E
Ölümü unutturur
E                 F
Bu gaybana sevdaluk
Dm      E
Ölümü unutturur

E      F
Salini saliniyi
Dm         E
Aiiaiindan bir duman
Am     F
Gözümi kapaturum
Dm        E
Öper beni alnimdan
E       F
Al beni götür duman
Dm           E
Yolun var mi yukari

Tatar daiina doiri
Dizi dizi çikalum
Dinlensun dizlerumuz
Bir kenara duralum

Açalum kumanyayi
Sohpetlere dalalum
Varalum doruiuna
Sevdalara çikalum

Elevit kara çamlik
Kar yaiarda tutturur
Bu gaybana sevdaluk
Ölümü unutturur

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 2435 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )