Ayiem Destani 2 - Volkan Konak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayiem Destani 2 - Volkan Konak

Em          G       D
Yemek koydi üstüne, bakir tencerisine bakir tenceresine )x2
                    Em
                    Bakir tencere                       )x2

G           Am       D
Ayiem çik konuialum, mutfak penceresine, mutfak pencere )x2

G         Am       G      Am
Giyduiu entarenun, önleri açuk yaka
G            Am      D
Çok yakti canlarumi, camlardan baka baka  )
                     Em
                     Camlardan baka       ) x2

Em          G        D
Ayiem gel koniialum, biz lisan olduk lisan ) x2  )
                     Em
                     Biz lisan olduk             ) x2

G        Am       D                    Em
Daha konuiamazuk, dailari kavuitursak, dailari ) x2

G          Am         G        Am
Sabah rüzgari vursun, ayiem saçlaruna
G           Am               D
Tamah etmem sevduium(ayiem), sensuz dünya malina  )

                             Sensiz dünya        )x2

Em       G         Am        D
Yükledum atlarumi, endum terazilara, endum terazilara ) x2

                   Endum terazi                       ) x2

G         Am         D                  Em
Kurban olayim ayiem, yazduiun yazilara, yazduiun yazi ) x2

G         Am       G        Am
Pencerede perdeyi, elumle dokuyayim                   )
G          Am       D                  Em
Verun beni mektebe, ayiemlan okuyayim, ayiemlan oku   ) x2

Söyleyen : Volkan Konak - Bu gitar akoru 2298 kez okundu

Volkan Konak şarkıları

+ Ayiem
+ Ayiem Destani 2
+ Ben Seni Sevdiiimi
+ Bu Gaybana Sevdaluk
+ Dertlerim
+ Dertliyim
+ Dido
+ Efulim
+ Gardai
+ Gelevera Deresi
+ Gül Ektim
+ Halide
+ Hastane Önünde incir Aiaci
+ Herkesin Bir Derdi Var (Cerrahpaia)
+ Oy Sevduium
+ Penceresi Önünde
+ Trablus
+ Zigana Dailari