Serzeniite - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Serzeniite - Vega

Bm

Bm
Masumsun sen, masumsun sen bana göre
G
Benimse kirk tilkiyle iu beynimde
F#
Ne iiim var savailarda boyalarla gözlerimde

Bm
Belki de geçmiiimde bir yerlerim yara aldi         )
G                                                  )
Yok belki ben öldürmüitüm yaralanmam palavraydi    )
Bm                                                 )
Belki hiç anlatmadim, diyeceklerim yarim kaldi      \ A
         F#                                         /
Yok inanma bir iey yoktu                           )
                                      F#           )
Söyleyeceklerim yalandi zaten yalandi              )
                                                   )

Bm
Ama ben sahiden ben her ne isem iite               )
  F#                          G                    )
Ailadim boyam akti her gün sana yeniliite          )
Bm                                                  \ n
Biraz sev sakinleitir sevdiiinim ben iite           /
        F#                   G                     )
Boiver sev sakinleiir sevgilin serzeniite          )
        Bm                                         )
Serzeniite

Bm
Masumsun sen masumsun sen bana göre
G
Sarilmak istiyorken yorgun argin bedeninle
F#
Ben meigulum savailarda boyalarla gözlerimle

T E k r A r     A   v E    n A ka r A t

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 2390 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali