iz Birakanlar Unutulmaz - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iz Birakanlar Unutulmaz - Vega

Em                   Am
Bi kiz vardi, güzeldi sanki
   D
Ve senindi
Em                   Am
Gözlerinde sakli bir "belki"
   D
Ve senindi
Bm             Am           C
Anladi bir gün bitermii her iey
      D
...ve bitti
Em                       Am
O çocuk var ya, o sendin sanki
   D
Ve deliydi
Em               Am
Uyusaydi büyürdü belki
   D
Ve deliydi
Bm             Am            C
Derdi ki "yarin bitermii her iey"
      D
...ve bitti

Em              Am
Ver, ver ateie, ver bizi..
Bm
Bir iz birak burada
Am            Bm        Em
iz birakanlar unutulmaz

Ver, ver ateie evimizi

Bir iz birak burada

iz birakanlar unutulmaz

Bir ev vardi, küçüktü belki

Ve bizimdi

Odalarda iiik yüzerdi

Ve bizimdi

Birgün hiç doiamadi günei

... ve bitti

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 3291 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali

+ Söz Vermiitin ( 46259 )