Hafif Müzik - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hafif Müzik - Vega

Gm                        F
Hafif müzik dinleyelim mi bu akiam
         Cm
Ki yarin hafif meirep olalim
   Bb
Ki yarin kolay olsun
Cm
Hadi kutla ve birak
Gm
Hadi kutla ve bitir
Cm                     Gm
Bu aiki ardindan az az kutlamamiz gerekir
Cm
Hadi aila ve birak
Gm
Hadi aila ve bitir
Cm                     Gm
Bu aiki ardindan az az unutmamiz gerekir
Cm
Gökyüzünden dünyaya
Bb
Muhakkaktan rüyaya
F             Cm
Temize çektim bizim için
Bb
Bir bir sil baitan herieyi
Gm                        F
Hafif müzik dinleyelim mi bu akiam
         Cm
Ki yarin hafif meirep olalim

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 1871 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali

+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )