Ankara - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ankara - Vega

intro : Em-am-em-C-bm

Em
Yaimur dönerken kara

Yavaiça süzülenler yola
          Am          Bm
Araba dolusu bi tuhaf seven
         Em
iarkilar çalan söyleyen

Em
Sevenlerden biri ben

Arkada biraktiiim sen
          Am        Bm
Kim olduiumu biliyorsan
Em
Söylesen

      C            Bm
Ah yaimur dönerken kara
     G            Am
iarkilar var falimda
   C           Bm            Am     Bm
Hepsi sana (hepsi sana) bu gece ankara
      C            Bm
Ah yaimur dönerken kara
     G            Am
Yine yol var falimda
        C            Bm             Am     Bm
ister özle, yok istersen hiç hatirlama  aaaaaaaaaaa

Tekrar

Sokaklar dolusu iekerle kar kokusu
Tunali'da gezinirken bizde bir kahvaltinin tutkusu
Acikanlardan biri ben
Arkada biraktiiim sen
Kim olduiumu biliyorsan
Söylesen

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 1797 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )