Aliiamadim Yokluiuna - Vega - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aliiamadim Yokluiuna - Vega

Am        Dm
Gece aiir aiir gelir 
E                 Am
Gelir baiucumda bekler
Am                Dm
Bana gittiiini söyler 
          E          Am
Bir daha dönmeyeceiinide
Dm              Am
Duvarlarin ardindan 
     E                   Am
Seni duymaya çaliiiyorum hala
    Dm            Am  
Buradan gittin çoktan
    E
Ve gece bana birak diyor
Am                    Dm
Bir gün gelir bir gün geçer
                            C
Bazi ieyler hiç ama hiç deiiimez
     Dm             C
Her geçen gün sonunda hala
E                Am
Aliiamadim yokluiuna
Am         Dm
Gece aiir aiir gelir
E                 Am
Gelir baiucumda bekler
Am                Dm
Bana gittiiini söyler
         E
Bir daha sevmeyeceiinide
Dm                 Am
Uyumaya çaliisamda faydasi yok 
     E                   Am 
Sana sarilmayi özlüyorum hala
Dm             Am
Buradan gittin çoktan
    E
Ve gece bana birak diyor

Söyleyen : Vega - Bu gitar akoru 3037 kez okundu

Vega şarkıları

+ Aliiamadim Yokluiuna
+ Ankara
+ Bi Haber
+ Bizi Üzen Neyse Burda Bitsin
+ Bu Sabahlarin Bir Anlami Olmali
+ Desemde inanma
+ Elimde Deiil
+ Evet Ne Var
+ Hafif Müzik
+ Isinamazsin Ailarken
+ iz Birakanlar Unutulmaz
+ Mendil
+ Ninni
+ Normal Mi Sence
+ Poh Poh Perisi
+ Serzeniite
+ Tadin Kaldi
+ Uçlari Kirik
+ Zati-i Ali

+ Çareler Çaresiz ( 81816 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46681 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45911 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41145 )