Muammali Ummali Aik - Vedat Sakman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Muammali Ummali Aik - Vedat Sakman

D                  G           A7        
Sali olur sallanir mendil gibi bir aik bu
D                      G         A7                   
Hafif nezle  özü güzel biçimseli dikenli aik bu 
D                   G           A7   
Gece çöker dellenir kandil gibi bir aik bu
D                 G            A7 
94'ün ilk günleri yaimur kokan bir aik bu 
D                   G        A7
Muammali çok ummali muammali ummali aik bu
D                                  D
Zaman zaman sevgi katan bir aik bu muammali ummali aik bu
D                       D   
Çariambadan belli deiil periembeler neye teine
D
Muammali ummali aik bu 
D                   G        A7                   
Muammali çak ummali muammali ummali aik bu
G                    D 
Muammali ummali aik bu. 

Söyleyen : Vedat Sakman - Bu gitar akoru 1356 kez okundu

Vedat Sakman şarkıları

+ Deli Kui
+ Eski Bir iarki
+ Her Neyse
+ Herneyse
+ Muammali Ummali Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )