Deli Kui - Vedat Sakman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deli Kui - Vedat Sakman

Am         C           F        G           Am
Deli kuila sohbet ettik bu sabah havadan sudan
Am         C            F        G        Am
Bana senden gözlerinden söz etti hiç durmadan

         F            G
Gözüm sabir çiçeiine takildi
      C             Am
gece büyümüi kalktim su verdim

       G             Am
Fisildadim küçük bir sir verdim
       G             Am
Fisildadim küçük bir sir verdim

Em                            F        
Deli kuiun dedikleri bir bir aklimda   )
G                           Am         )  2
Sari bir ial almiisin sali pazarinda   )

       F           Am   
Gözlerine pek yakiimii  )  2           

        C       G             Am
Gözlerinin aradiii yalniz ben olayim  )   2

...

Am         C           F        G           Am
Deli kuila sohbet ettik bu sabah havadan sudan
Am         C            F        G        Am
Bana senden gözlerinden söz etti hiç durmadan

         F            G
Biraz susup yüreiini dinledim
      C             Am
hüzün sarmii sevdim okiadim

       G            Am
Fisildadim usulca okiadim
       G            Am
Fisildadim sevdim okiadim

Em                            F        
Adalarda çay içmiisiniz birlikte   )
G                           Am     ) 2
Dalip gitmiisin istanbul'a doiru   )

       F           Am   
Gözlerini hüzün sarmii
       F           Am   
Gözlerinde hüzün varmii

        C       G             Am
Gözlerinin aradiii yalniz ben olayim  )   2

Söyleyen : Vedat Sakman - Bu gitar akoru 1839 kez okundu

Vedat Sakman şarkıları

+ Deli Kui
+ Eski Bir iarki
+ Her Neyse
+ Herneyse
+ Muammali Ummali Aik

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )