Yarali Gülüm - Umut Mürare - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarali Gülüm - Umut Mürare

Fm    D#m                 Bbm
Rüzgarlar yenilir bir aik rihtiminda
     G#        Fm
Sevdalarim gerilir
D#m   Bbm            G#
Bir sali akiami ruhumdaki gemi
     F#        Bbm
Kalbime demirlenir

Bbm    G#          D#m  Bbm
Sen gönlümde bir bahar olur açarsin
     G#                 F#            Fm
Ey yarali gülüm ey sevdalim ilk göz airim

Fm     Bbm              G#
Bir sevda mevsimi geçti bak ömürden
     F#
Vermeden nefesimi
Bbm  G#              F#
Ayriliklardayim sevdalar hüzünlü
      D#m        Fm
Sensizlik yolundayim

Karanlik duygular masmavi gökyüzü
Ruhumda firtinalar
Aikin çemberinde hasretin izinde
Gerçeiin peiindeyim

Söyleyen : Umut Mürare - Bu gitar akoru 1717 kez okundu

Umut Mürare şarkıları

+ Güller Açmasada
+ Yarali Gülüm
+ Ölüm Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81962 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49601 )
+ Ankara ( 46051 )