Mavi Geceler - Ümit Sayin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Mavi Geceler - Ümit Sayin

Dm-Am-E-Am

Am                                  Ab
Aik istemediiin kadar var iu yildizlarda
Dm                              Am
Sen baiini dik tut o göisünü de ak
                            Ab
Ben ne paralandim aik aik diye
Dm                                      Am
Gönlüm hicran hicran oldu sen bana küstükçe
E                             Am
Gel bariialim gel ieviielim mavi gecelerde

Bir of çekelim

Dm                     Am
Oooooooof    oooooooooooooof}2
     Dm              Am             Dm-E
Sarhoium ben yikiliyorum senin aikindan
Dm            Am          E          Am
Nannana nannana..................

Am                             Ab
Gel buluialim ayrilmasin ellerimiz
Dm                                       Am
Ben sana tutsak sen de bana bitmesin bu rüya
E                             Am
Gel bariialim gel seviielim mavi gecelerde

Bir of çekelim 
Dm                       Am
Oooooooof    oooooooooooooooof}2
     Dm              Am             Dm-E
Sarhoium ben yikiliyorum senin aikindan
Am                   E 
Hadi gel aikim kavuialim kavuialim 
  Am      E
Canim gel bariialim
Am                   E             Am
Hadi gel aikim kavuialim kavuialim mavi gecelerde

Bir of çekelim 
Dm                        Am
Oooooooof    ooooooooooooooooof}2

Söyleyen : Ümit Sayin - Bu gitar akoru 1609 kez okundu

Ümit Sayin şarkıları

+ Gül Beyaz Gül
+ Hicran
+ Mavi Geceler

+ Bu Kez Anladim ( 66122 )
+ Damla Damla ( 45989 )