Yaimurla Kayboldun - Ümit Besen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaimurla Kayboldun - Ümit Besen

Em            Am             C          Em 
Yaimurlu    bir  geceydi    kaybettim   seni
Em            Am           C         Em
Günei sanki   doimadi   o günden     beri
Em         Am              C       Em
Karanliklarda kaldim sen gittin gideli
 Em          Am           C    Em
Sen gönlümün güneii dön artik geri 

Em             Am            C  Em	)
Rüzgarlarla savruldum yapraklar gibi	)
Em          Am              C    Em	)	
Susuz kaldim çöllerde topraklar gibi	)	
Em       Am                 C       Em          )    A
Gökteki tüm yildizlar göz kirpar sanki	        )
Em       Am            C          Em		)
Yalnizliiima inat gülümser gibi 		)
    G              Am          C    Em          )
Günei gibi doidun yaimurla kayboldun            )
    B7         Am	 G      Em              )  2
iimiekler çakti gönlümde en son sana vuruldum   )

Em         Am           C  Em
Islak caddelerde yürüdüm ailadim 
Em         Am               C    Em
Ben böyle bir duyguyu hiç yaiamadim
Em         Am               C   Em
Son kez sevip koklayip sarilamadim
Em         Am            C    Em
O son bakiiin varya hiç unutmadim

Tekrar A

Nakarat 

Söyleyen : Ümit Besen - Bu gitar akoru 1846 kez okundu

Ümit Besen şarkıları

+ Nikah Masasi
+ Okul Yolu
+ Unutursun Diye
+ Yaimurla Kayboldun

+ Damla Damla ( 46838 )