Okul Yolu - Ümit Besen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Okul Yolu - Ümit Besen

Cm               Fm
Hatirladinmi eskiden
Fm               Cm
Gecmisteki günlerde
Cm              Bb
Aksamlari beklerdim
Ab               G
Sen okuldan dönerken

Cm          Fm
El ele yürürdük
Fm            Cm - - G7
Evinizin yolunda
Cm               Bb
Sarkilar fisildardin
Ab             G
Gülümseyerek bana

Cm
Bitmesin derdik bu yol
Fm       bb7
Yagmurda islanirken
Eb        Ab
Geceler bile gündüzdü
G7      Cm
Seninle beraberken.

Cm                Fm
Fakat aylardan sonra
Fm                Cm
Bir gün sana kosarken
Cm                   Bb
Yalniz degildin o yolda
Ab                G
Sana uzaktan bakarken
Cm               Fm
Sarkilar söylüyordun
Fm                Cm - - G7
Yine sen gülümseyerek
Cm               Bb
Göz göze geldik ama
Ab               G
Sarildin gittin ona.

Cm
Mutluluklar benden sana
Fm      bb7
Beraber olmasakta
Eb        Ab
Her yagmurlu aksamda
G7      Cm
Yürürüm ayni yolda

Söyleyen : Ümit Besen - Bu gitar akoru 2527 kez okundu

Ümit Besen şarkıları

+ Nikah Masasi
+ Okul Yolu
+ Unutursun Diye
+ Yaimurla Kayboldun

+ Çareler Çaresiz ( 81826 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49500 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41160 )