Nikah Masasi - Ümit Besen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nikah Masasi - Ümit Besen

Am            C
nikahina beni çaiir sevgilim 

Am               C
istersen sahidin olurum senin 

G                F
bu adam kim diye soran olursa 

Em               Am
eski bir tanidik dersin sevgilim

Am                C
hayaller kurardik biz yillar önce

Am                C
hiç yoktu hesapta ayrilik bizce

G                F
bilirsin nekadar görmek isterdim

Em              Am
beyazlar içinde seni öylece

Am               C
garibin biriysem sevemezmiyim

Am                C
aikla karindoymaz diyen benmiyim

G                   F
iimdi çok zenginsin ben ayni garip

Em                 Am
sana bir buket gül veremezmiyim

Am             C
nikah masasina oturdun iste

Am                  C
dayanmak çok zormui böyle sevince

G                F
sana mutluluklar sözüm kardeice

EM              Am
at artik imzani git biran önce

Söyleyen : Ümit Besen, Sarp - Bu gitar akoru 3217 kez okundu

Ümit Besen şarkıları

+ Nikah Masasi
+ Okul Yolu
+ Unutursun Diye
+ Yaimurla Kayboldun