Hareket Vakti - Umay Umay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hareket Vakti - Umay Umay

intro : Bm-b(2)-em-g-f#

Bm
Biz yarisi gibiyim bu temiz ellerinde
Em
Dil yarasi gibiyim bu masum sözlerimde
G             F#
Kal deme hiç, bunu benden isteme
Bm
Sus bu gece bana aiktan sakin hiç bahsetme
Em
Dur bu gece bana dokunma beni delirtme
G          F#
Sana boiuna umut vermek istemem

G
Çaiiran bir ieyler var hep
Bm
Beni uzak iehirlerde
G
Bana ait bir ieyler var
F#
Bu sert gülüilerde

Bm
Sen yine olduiun gibi kal
Benim için sakin deiiime
G
Giderim bugün ha yarin
F#
Hareket vakti gelince

Cm
Sen yine olduiun gibi kal
Fm
Misafirim bu iehirde
G#
Bir el sallarsin yeter
G
Hareket vakti gelince

Bm
Umut gibiyim senin iiil iiil gözlerinde
Em
Kum gibiyim uçsuz bucaksiz o çöllerinde
G               F#
Kii gibiyim yakan yaz güneiinde
Bm
iz gibiyim kadehteki o ruj izlerinde
Em
Dil gibiyim yanaiimdaki o benimde
G             F#
Kal deme hiç, bunu benden isteme

Bm  : x35543
B(2): xx4421
Em  : 022000
G   : 355433
F#  : 244322

Söyleyen : Umay Umay - Bu gitar akoru 2550 kez okundu

Umay Umay şarkıları

+ Böl Beni
+ Hareket Vakti

+ Çareler Çaresiz ( 81610 )
+ Bu Kez Anladim ( 66483 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52415 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49308 )
+ Zor ( 47338 )
+ Damla Damla ( 46482 )
+ Söz Vermiitin ( 46024 )
+ Ankara ( 45743 )
+ Git ( 41631 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40947 )