Sen Dünyanin En Güzel Kadinisin - Ulai - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Dünyanin En Güzel Kadinisin - Ulai

                Em
Kiymetini ben bilirim
               B7
Kimseler bilmese de
Am
Gözlerinden anlarim
B7             Em
Bir melek var içinde

                Em
Kiymetini ben bilirim
               B7
Kimseler bilmese de
Am
Gözlerinden anlarim
B7             Em
Bir melek var içinde

         Am7 D              G
Sen dünyanin en güzel kadinisin
Em     Am       B7
Benim için sevgilim
              Em
Hayatin anlamisin

           Em
Sözler anlatamaz
             B7
Kalbimdeki yerini
Am
Gözlerime bak anla
B7            Em
Ne kadar sevdiiimi

            Em
Sözler anlatamaz
             B7
Kalbimdeki yerini
Am
Gözlerime bak anla
B7            Em
Ne kadar sevdiiimi

         Am7 D              G
Sen dünyanin en güzel kadinisin
Em     Am       B7
Benim için sevgilim
              Em
Hayatin anlamisin

Söyleyen : Ulai - Bu gitar akoru 1884 kez okundu

Ulai şarkıları

+ Affet
+ Bir Kiz Çocuiu
+ Gamzeler
+ Gamzeler Orjinal
+ Sen Dünyanin En Güzel Kadinisin
+ Vur Yikilsin