Son Günümüz - Üç Hürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Son Günümüz - Üç Hürel

Am              Dm         Am
Birak doyasiya son bir öpeyim
Am              Dm          Am 
Cevirme yüzünü seni seyredeyim
Am              Dm            Am
Dolmasin gözlerin aglama ne olur
Am              Dm            Am
Yüzünü son kere gülerken göreyim

Am         C          Em       G
Bugün son günümüz hüzün dolmasin
F               Am        G      C E Am   (Nakarat)
Giderken gözlerin hic yasli olmasin

Am             Dm           Am
Sicak ellerini son kez tutayim
Am             Dm             Am 
Güzel gözlerini biraz seyredeyim
Am              Dm             Am
Dolmasin gözlerin aglama ne olur
Am              Dm             Am
Yüzünü son kere gülerken göreyim

(Nakarat)

Söyleyen : Üç Hürel - Bu gitar akoru 1496 kez okundu

Üç Hürel şarkıları

+ Ailarsa Anam Ailar
+ Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmii
+ Diday Dom
+ Kara Yazi
+ Laz Oilu Damat Oldu
+ Sana Deimez
+ Son Günümüz
+ Tadi Tuzu Kalmadi
+ Ve Ölüm
+ Yara

+ Damla Damla ( 46836 )