Sana Deimez - Üç Hürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sana Deimez - Üç Hürel

Am      E               Am
Nasil sevmiise bu divane gönül
Am      E               Am
Öyle bilecek unutmasini da.
Am      E               Am
Nasil kanmiisa ....gözlerine
Am         E           Am
Baika gözlerde avunmasini da

    Am            Dm    Am
Akitmam gözümün kanli yaiini
    Dm                 Am
Uirunda ailayip yanmaya deimez.
    Dm             Am
Birkaç mektupla bir sararmii resme
      Dm       Am
Bakip da seni anmaya deimez.
    E
Anmaya deimez, 
     Am     E      Am
Sana deimez, sana deimez.

Ne acilar çektik, ne dertler gördük.
Senin yokluiun bana nedir ki sankii
Üç gün, bei gün, bilemedin birkaç ay
Sonunda birgün söküp atmak çok kolay.
Am      E               Am
Nasil sevmiise bu divane gönül
Am      E               Am
Öyle bilecek unutmasini da.
Am      E               Am
Nasil kanmiisa ....gözlerine
Am         E           Am
Baika gözlerde avunmasini da

    Am            Dm    Am
Akitmam gözümün kanli yaiini
    Dm                 Am
Uirunda ailayip yanmaya deimez.
    Dm             Am
Birkaç mektupla bir sararmii resme
      Dm       Am
Bakip da seni anmaya deimez.
    E
Anmaya deimez, 
     Am     E      Am
Sana deimez, sana deimez.

Ne acilar çektik, ne dertler gördük.
Senin yokluiun bana nedir ki sankii
Üç gün, bei gün, bilemedin birkaç ay
Sonunda birgün söküp atmak çok kolay.

Söyleyen : Üç Hürel - Bu gitar akoru 2737 kez okundu

Üç Hürel şarkıları

+ Ailarsa Anam Ailar
+ Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmii
+ Diday Dom
+ Kara Yazi
+ Laz Oilu Damat Oldu
+ Sana Deimez
+ Son Günümüz
+ Tadi Tuzu Kalmadi
+ Ve Ölüm
+ Yara

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )