Diday Dom - Üç Hürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Diday Dom - Üç Hürel

Em           Am
Diday diday dom... - 3

Am
Ben bir kui olsam
C
Uçardim hiç konmadan
Dm          Em            Am
Görüpte güzeli sevmemek için
Am
Ben çiçek olsam
C
Açmazdim yeryüzünde
Dm          Em           Am
Görüpte güzeli sevmemek için

Em          Am
Diday diday dom... - 3

Am
Ben güzel olsam
C
Dökmezdim hiç zülfümü
Dm           Em            Am
Görünüp kimseyi yakmamak için
Am
Ben, ben olmasam
C
Yanmazdim ailamazdim
Dm          Em            Am
Görüpte güzeli sevdiiim için

Em          Am
Diday diday dom...- 3

Am
Ben Feridun'um
C
Yanarim hep ararim
Dm          Em            Am
Görüpte güzeli sevdiiim için

Diday diday dom...- 3

Söyleyen : Üç Hürel - Bu gitar akoru 1521 kez okundu

Üç Hürel şarkıları

+ Ailarsa Anam Ailar
+ Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmii
+ Diday Dom
+ Kara Yazi
+ Laz Oilu Damat Oldu
+ Sana Deimez
+ Son Günümüz
+ Tadi Tuzu Kalmadi
+ Ve Ölüm
+ Yara

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45982 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )