Ailarsa Anam Ailar - Üç Hürel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ailarsa Anam Ailar - Üç Hürel

Gm                F
Derde düssem, aci çeksem
F            Gm
Hasta olsam, inlesem
Gm                F
Ben derdime yanar olsam
F          Gm
Deva nedir bilmesem

Bb       Cm    Gm
Aglarsa anam aglar
Bb       Cm    Gm
Gerisi yalan aglar
Gm            F
Sen aglama anacigim
F         Gm
Sesin yüregim daglar

Gm              F
Asik olsam yola düssem
F           Gm
Gece gündüz dolassam
Gm                F
Gurbet ilde garip kalsam
F             Gm
Bir gün gelip can versem

Bb       Cm    Gm
Aglarsa anam aglar
Bb       Cm    Gm
Gerisi yalan aglar
Gm            F
Sen aglama anacigim
F         Gm
Sesin yüregim daglar

Söyleyen : Üç Hürel, Abidin Öziahin - Bu gitar akoru 2175 kez okundu

Üç Hürel şarkıları

+ Ailarsa Anam Ailar
+ Bir Sevmek Bin Defa Ölmekmii
+ Diday Dom
+ Kara Yazi
+ Laz Oilu Damat Oldu
+ Sana Deimez
+ Son Günümüz
+ Tadi Tuzu Kalmadi
+ Ve Ölüm
+ Yara

+ Çareler Çaresiz ( 81822 )