Gule - Tunay Bozyiiit - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gule - Tunay Bozyiiit

iahrud- gule

Am
Bir köz düiürdün bairima
G
Yarami dailayip gittin
 F
Dostluiu koyup arama
Em         G     F Em    >>>>2
Dilimi bailayip gittin

******************

Am
Su bakiili duru gule
G
Yaimurlardan ari gule
F
Bir göz vurup dönüp gitme
Em         G     F Em    >>>>2
Koyma beni yari gule

Am
Su esmeri duru gule
 G                               nakarat
Gülçininden ari gule
F
Bir göz vurup dönüp gitme
Em
Koyma beni dara gule
F
Bir göz vurup dönüp gittin
Em         G     F Em    >>>>2
Koydun beni yara gule

***************************

Am
Yolun açik olsun be gule
G
Yürekleri gömelim küle
F
Gözlerin gelse de dile
Em         G     F Em    >>>>2
Dost diyelim bile bile

Nakarat
Yine erjan's        )

Söyleyen : Tunay Bozyiiit - Bu gitar akoru 2300 kez okundu

Tunay Bozyiiit şarkıları

+ Gule
+ Nefesimi

+ Çareler Çaresiz ( 81964 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49602 )
+ Ankara ( 46051 )