Aci Hatiralar - Tuiba Özerk - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aci Hatiralar - Tuiba Özerk

Am
Aci hatiralarla bu evde
Em             F       Em
Bitmekte gün yine kederli
Am
Sikildim bu sefer hakketen
Em            F        Em
Büsbütün daiittim kendimi

Dm                   Am               Em
Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur
Dm                   Am                Em
Ben bu saatten sonra sevdayi bulsam ne olur

Am               Em                          )
Aklima gelenleri söylemem lazim              )
                         Am                  )
Lafimin arkasainda durup dönmemem lazim      )  x  2
                      Em                     )
Eiilmeden, kirilmadan dimdik ayakta          )
                      Am                     )
Hatta, belki bu iehri terketmem lazim        )

Söyleyen : Tuiba Özerk - Bu gitar akoru 2721 kez okundu

Tuiba Özerk şarkıları

+ Aci Hatiralar

+ Çareler Çaresiz ( 81609 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52414 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49307 )
+ Zor ( 47336 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40946 )