Derbeder Ömrüm - Timur Selçuk - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Derbeder Ömrüm - Timur Selçuk

       Em      B7             Em
Bir damla su diye inler topraklar
    Am       E             Am
Dökülür hazanda sari yapraklar
    C       B              Em
Basima  nereden düstü bu aklar
      Em        Am7 B7          Em
Geçen de, kalan da,   derbeder ömür

    Em      B7             Em
Camimin önünden geçen insanlar
    Am       E               Am
Allahim bu mudur son denen anlar
     C°     B              Em
Bana mi çaliyor deliren çanlar
      Em        Am7 B7          Em  E
Geçen de, kalan da,   derbeder ömür

    C         B7    D           G   F# E )
Susunuz,  susunuz,   çanlar susunuz      )
     C           C°           B7         )
Çalmayin,   çalmayin,  ne olursunuz      )
    C     D                G       B7    )
Raziyim aylarca kalsam uykusuz           )
      Em        Am7 B7          Em       )
Geçen de, kalan da,   derbeder ömür      )
                                         ) 2
      Em    B7               Em          )
Mum gibi eriyip, sönen bir hayat         )
     Am       E              Am          )
Ne kadar yabandi, ne kadar bayat         )
     C°   B               Em             )
Asik olsaydim belki vardi tat            )
      Em         Am7 B7         Em   E   )
Geçen de, kalan da,    derbeder ömür     )

Söyleyen : Timur Selçuk - Bu gitar akoru 1495 kez okundu

Timur Selçuk şarkıları

+ Ayrilanlar Için
+ Beyaz Güvercin
+ Bugün Yarin Daima
+ Caddeden Sokaklara
+ Derbeder Ömrüm
+ Rindlerin Akiami

+ Bu Kez Anladim ( 66113 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48909 )
+ Zor ( 46974 )
+ Damla Damla ( 45972 )
+ Söz Vermiitin ( 45611 )
+ Ankara ( 45340 )