Caddeden Sokaklara - Timur Selçuk - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Caddeden Sokaklara - Timur Selçuk

Am              F        Dm      Am    G7
Caddeden sokaklara dogru sesler elendi 
C                      F           C 
Pencereler kapandi kapilar sürmelendi 
Am               F       G7         E 
Bir kömür dumaniyla tütsülendi aksamlar 
Dm              Am      E           Am 
Gurbete düsmüslerin basina düstü damlar

  ( A                         D          A     )
  ( Yuvami çiçekledim sen bir meleksin diye    )
  ( A                      D          A        )
  ( Yollarini bekledim görüneceksin diye       )
  ( Dm               F        E          Am    )
  ( Senin için kandiller tutustu kendisinden   )
A ( Dm               F         G         C  E  ) 2
  ( Resmine sürme çektim kandillerin isinden   )
  ( Am          G                      E       )
  ( Saksida incilendi yapraklar senin için     )
  ( Dm                Am     E          Am     )
  ( Söylendi gelmez diye uzaklar senin için    )

Am            F          E        Am G7
Saatler saatleri vurdu çelik sesiyle 
C                          F        C 
Saatler son gecenin geçti  cenazesiyle 
Am               F        G7          E
Nihayet ben aglarken topragin yüzü güldü 
Dm               Am       E           Am 
Sokaklardan caddeye dogru sesler döküldü

TEKRAR A

Am          G           F          E 
Saksida incilendi yapraklar senin için 
Dm                Am     E          Am 
Söylendi gelmez diye uzaklar senin için 
Dm                Am     E          Am 
Söylendi gelmez diye uzaklar senin için

Söyleyen : Timur Selçuk - Bu gitar akoru 2682 kez okundu

Timur Selçuk şarkıları

+ Ayrilanlar Için
+ Beyaz Güvercin
+ Bugün Yarin Daima
+ Caddeden Sokaklara
+ Derbeder Ömrüm
+ Rindlerin Akiami

+ Damla Damla ( 45985 )