Bugün Yarin Daima - Timur Selçuk - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bugün Yarin Daima - Timur Selçuk

Dm             Am\C 
Sen, dilimde sitem,
          Bb
Kalbimde ates,
           A
Gözlerimde nem.

Dm               C 
Gel, bitsin bu özlem,
             Bb 
Sensiz su dünya
          A
Bana cehennem.

  D          Bm7         A       G          Gm
Yeter bekledigim,  bir sabah ansizin çik karsima 
  Em           A7sus4        D\A
Benim ol bugün yarin   ve daima
Dm        Bm7         A    G           Gm  G 
En ölmeziyle   sevgilerin  gel atil kollarima
  Em           A7sus4       D 
Benim ol bugün yarin  ve daima

Dm               Am\C 
Gel, bitsin bu keder,
           Bb
Baslasin artik,
            A
En güzel günler.

Dm             C 
Sen, gelirsen eger,
           Bb 
0 birgün bana,
          A
Bir ömre deger.

  D          Bm7        A           G      Gm
Yeter bekledigim, bir sabah ansizin çik karsima 
  Em           A7sus4       D\A
Benim ol bugün yarin  ve daima
Dm        Bm7       A   G           Gm  G 
En ölmeziyle sevgilerin gel atil kollarima
  Em           A7sus4       D 
Benim ol bugün yarin  ve daima

Söyleyen : Timur Selçuk - Bu gitar akoru 1934 kez okundu

Timur Selçuk şarkıları

+ Ayrilanlar Için
+ Beyaz Güvercin
+ Bugün Yarin Daima
+ Caddeden Sokaklara
+ Derbeder Ömrüm
+ Rindlerin Akiami

+ Çareler Çaresiz ( 81895 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49547 )