Yat Geliyorum - Tibet Aiirtan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yat Geliyorum - Tibet Aiirtan

  (   Am                   F
  ( Yat geliyorum, cunku seni seviyorum
A (    Dm7                 E
  ( Dur geliyorum, cunku seni seviyorum

Am                           F
Bu ne acayip terane ,Yirmi masalik kahvehane.
Dm7                                E
Yudumlar iner tane tane ,Sohbetin herbiri bahane.

Am                                          F
Goz gozu , goz beni gormuyor, Kimse kimle konusuyor bilmiyor 
Dm7                                E
Bilsede pek fark etmiyor, Zaten o anda is bitiyor.

(A)
Am                              F
Ne istedigini bilirmisin, Yoksa sen bu isin pirimisin
Dm7                            E
Kadinmisin erkekmisin, Aslinda serseri degilmisin

Am                                       F
Mikrobu ustunde tasiyorsun, Ustelik herkezle yatiyorsun
Dm7                                    E
Kiminle oldugu fark etmez , Kac kisi oldu sayiyorsun

(A) + solo
Am                                   F 
Hic kendini dusundunmu, Sevgiyi yanlis yerde ariyorsun
Dm7                              E
Sevgi bedenlerde degil , Sevgi kendinde anlamiyorsun

(A)

Söyleyen : Tibet Aiirtan - Bu gitar akoru 1705 kez okundu

Tibet Aiirtan şarkıları

+ Kalk Gidiyorum
+ Yat Geliyorum

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )